Juvederm fillers

Wat is een Juvederm filler?

Heel simpel: Juvederm is een veelgebruikt merk voor fillers. Wanneer iemand spreekt over een Juvederm filler, dan gaat het dus om fillers, maar dan van dit specifieke merk. Juvederm fillers worden geproduceerd door Allergan, de marktleider op de medische esthetische markt. Hierdoor ben je verzekerd van een hoogwaardig product dat voldoet aan strenge eisen. Deze fillers staan bovendien bekend om de hoge mate van weefselintegratie in de huid, waardoor het resultaat zeer natuurlijk is – ook tijdens lachen of fronsen. 

Wat doet een Juvederm filler?

Een Juvederm filler werkt op basis van hyaluronzuur. Dit stofje komt van nature ook in de huid voor, maar de productie ervan neemt af met de jaren. Om de huid langer stevig en elastisch te houden, kan zo’n filler met hyaluronzuur een uitkomst bieden: aangezien de suikers in hyaluronzuur veel vocht vasthouden, wordt de Juvederm filler veel gebruikt voor het opvullen van dunner wordende huid en rimpels. Juvederm fillers hebben een tijdelijk effect (tot 24 maanden), maar de behandeling kan uiteraard herhaald worden.

botox behandeling

Mogelijkheden met een Juvederm filler

Een van de redenen dat Juvederm fillers zo populair zijn, is dat ze toepasbaar zijn op veel verschillende manieren. Zo zijn deze fillers een goed hulpmiddel om je uiterlijk te perfectioneren met subtiele toevoegingen aan bijvoorbeeld de kin of jukbeenderen, maar kunnen ze ook tekenen van vermoeidheid of veroudering te lijf gaan en jou weer laten stralen. De zachte samenstelling maakt de Juvederm filler bovendien uitermate geschikt voor het opvullen van de lippen

Jouw unieke behandeling

Hoe aantrekkelijk het ook klinkt om al jouw imperfecties aan te pakken: soms is wat je wil niet wat je nodig hebt. Het is vaak juist de kunst om met kleine aanpassingen een groot verschil te maken – een uitspraak die al snel mijn motto werd. Als esthetisch arts kan ik jou adviseren aan de hand van jouw verlangens: wat wil je bereiken, en welke stappen kunnen we samen zetten? Ik wil dat jij je goed en mooi voelt als je in de spiegel kijkt, zonder dat je expressie verliest. De Juvederm filler sluit dankzij de brede toepasbaarheid en het tijdelijke, subtiele effect dan ook naadloos aan bij deze missie. 

Prijzen

Fillers

vanaf

€ 125,-

Maak een afspraak

U kunt een afspraak maken met Dr. Decates via e-mail, telefoon, of het contact formulier

Dr Decates Botox Fillers Amsterdam
Persoonlijk contact
Medisch Laser Centrum - Amsterdam
Nationaal Huidcentrum - Naarden
Erasmus MC - Rotterdam
Kliniek Veldhoven

Contactformulier