Met botuline toxine en fillers ben ik in staat om iedereen, op een natuurlijke manier, mooier te maken!

about

Dr. Decates

Dokter Tom S. Decates (1980) studeerde geneeskunde in het AMC, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heeft hij drie jaar plastisch chirurgische ervaring opgedaan Amsterdam, Leiden en Eindhoven. Waarna hij zich in 2011 volledig gespecialiseerd heeft in Botuline toxine en Fillers. Sinds 2016 doet hij wetenschappelijk onderzoek naar de complicaties van fillers in het Amsterdam UMC en het ErasmusMC te Rotterdam. Dokter Decates is getrouwd en heeft twee zoons.

Wetenschapper

Ik vind dat we op de aarde zijn om andere mensen te helpen. Toen ik jong was, dacht ik: “De ultieme manier van mensen helpen, is dokter zijn”. Naarmate ik ouder werd, kwam ik erachter dat ik het leuk vind om dingen te maken. Tekenen en schilderen bijvoorbeeld.

Vader

Bij alle stappen en beslissingen die ik neem, denk ik aan mijn vrouw en mijn kinderen, zij betekenen alles voor mij!

Ondernemer

Ik ben ooit als ondernemer in de zorg begonnen omdat ik denk dat het allemaal anders moet en kan. De patiënt moet weer op de eerste plaats komen te staan!

Complicaties

Voor rimpels in je voorhoofd, hangende oogleden en dunne lippen hoef je tegenwoordig niet meer te vrezen: een behandeling met botox of fillers wordt steeds normaler. Maar uit cijfers die vorige week naar buiten kwamen, blijkt dat er regelmatig dingen misgaan. “We zagen zoveel complicaties dat we een complicatiespreekuur zijn begonnen.”

Decates brengt daarnaast in kaart hoeveel fillerbehandelingen er per jaar worden uitgevoerd en hoe vaak het misgaat. In 2016 ging het om 390.000 cosmetische behandelingen, waarvan 150.000 fillerbehandelingen. In vijfhonderd gevallen traden dat jaar complicaties op.

Vraag het Dr. Decates

Wat voor vraag u ook heeft, Dr. Decates zal persoonlijk uw vraag inzien en beantwoorden.
Uw vraag zal op werkdagen binnen 24 uur beantwoord worden. Stelt u uw vraag op vrijdag dan kan het langer duren.

Over Dr Decates