Wallen onder de ogen

Wallen onder de ogen

Veel zon, slecht slapen en genetisch bepaalde factoren bepalen hoe de huid onder de ogen verouderd. Veel mensen krijgen naar mate ze ouder worden last van wallen. Dat komt simpelweg doordat de huid minder tot geen (na ca je 30e) collageen of elastine meer aanmaakt naarmate je ouder wordt. De huid wordt slapper en dunner waardoor het gaat hangen. Door vochtophoping ontstaan er dan wallen.

Door de dunnere huid zijn bloedvaten en bot beter te zien, hierdoor kan de huid er donker uitzien en kunnen bloedvaten zichtbaar worden.

Wallen geven een vermoeide en soms onverzorgde indruk. Dat geeft vaak niet weer hoe je je ook echt voelt. Indien je veel last hebt van wallen of de dunnere huid dan kan dat opgelost worden met o.a. een filler.

Hyaluronzuur(filler) is een dikke vloeistof wat bestaat uit lichaams eigen componenten. De filler ligt direct onder de huid en zorgt voor een visueel dikkere en stevigere huid. 

Wallen onder de ogen behandelen

De behandeling gaat snel en na de behandeling kun je direct weer doen wat op je programma staat. 

Met een super dunne naald wordt op verschillende plekken in het onder ooglid hyaluronzuur (filler) ingebracht. Deze filler verspreidt zich tot de huid egaal is waardoor je huid er weer vol en sterk uitziet.

De filler blijft gemiddeld een jaar zitten waarna de behandeling opnieuw kan worden gedaan.

Bijeffecten zijn dat rimpels zicht niet kunnen verdiepen, je kunt het zien als een langdurige huidverzorging waarbij je je huid meer rust geeft door een beter fundament.

dr decates kraaienpootjes behandeling

Prijzen

Fillers

vanaf

€ 550,-

Maak een afspraak

U kunt een afspraak maken met Dr. Decates via e-mail of telefoon of het contact formulier

Dr Decates Botox Fillers Amsterdam
Persoonlijk contact
Medisch Laser Centrum - Amsterdam
Nationaal Huidcentrum - Bussum
Erasmus MC - Rotterdam
Kliniek Veldhoven

Contact formulier

  FAQ

  Wat zijn rimpels?

  Een rimpel is een vouw in het huidoppervlak. Bij een blijvende rimpel is er sprake van een tekort aan collageen, elastine en hyaluronzuur. Naarmate we ouder worden nemen deze stoffen af en wordt onze huid rimpelig en minder glad. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid van de huid. Het eiwit elastine zorgt ervoor dat het weefsel kan rekken (elasticiteit). Hyaluronzuur heeft de eigenschap om vocht aan zich te binden. Een verminderde aanwezigheid hiervan resulteert in een verslapte huid, rimpels en volumeverlies. Met injectables kunnen de tekenen van veroudering verzacht en zichtbaar verminderd worden.

  Hoe krijg je rimpels weg?

  Rimpels in het gezicht verwijderen kan met behulp van fillers of een tijdelijke spierontspanner. Crèmes daarentegen zijn niet in staat om volume in de huid te brengen of spieren te ontspannen.

  Ik wil een strakker gezicht zonder operatie, kan dat?

  Groeven en rimpels opvulllen door middel van fillers zorgt voor een toename van volume in het gezicht . Het strijkt de ingevallen gebieden, fijne of diepe lijnen (bijv. wangrimpels) glad en daarmee krijgt u een strakker uitziend gezicht. Is er sprake van een sterk verslapte huid dan kan een facelift eventueel in combinatie met een filler een goede oplossing bieden.

  Is het mogelijk om rimpels onder de ogen te verwijderen?

  De traangootjes zijn de diepe rimpels onder de ogen. Door de rimpels onder de ogen op te vullen, is de traangoot minder goed te zien en hierdoor krijgt u een minder vermoeiende uitstraling.

  Kunnen jullie de rimpels op mijn voorhoofd verwijderen?

  Op het voorhoofd kunnen verticale blijvende lijnen tussen de wenkbrauwen ontstaan en zijn horizontale rimpels boven de wenkbrauwen waar te nemen. Door de voorhoofdspier te behandelen met een tijdelijke spierontspanner worden de rimpels op het voorhoofd minder zichtbaar. Tussen de wenkbrauwen kan de cosmetisch arts de fronsrimpel opvullen met fillers. Het resultaat: een ontspannen en uitgerust gelaat.

  Wat is het verschil tussen kraaienpootjes en lachrimpels?

  Lachrimpels zijn de rimpels onder het oog en de kraaienpootjes bevinden zich naast het oog. De rimpels worden door dezelfde spier veroorzaakt en de lijnen kunnen met een tijdelijke spierontspanner minder zichtbaar worden.

  Zijn er verschillende fillervarianten?

  Ieder behandelgebied vraagt om een andere fillervariant. Zo is de één speciaal ontwikkeld om volume terug te brengen in grote gebieden als de wangen en is de andere uitermate geschikt om rokerslijntjes op de bovenlip op te vullen. Rokerslijntjes opvullen vraagt om een andere substantie, namelijk: de rimpels zijn minder diep en er is minder vulmiddel nodig.

  Kunnen fillers ook gebruikt worden tegen mijn neusrimpels?

  Neusrimpels ook wel Bunny lines zijn de rimpels aan de zijkanten van de neusbrug. Ze ontstaan als gevolg van te actieve spiertjes in de neus. Met een tijdelijke spierontspanner zijn de rimpels van de neus te verhelpen.

  Kan mijn kromme neus gecorrigeerd worden?

  Uw neus opvullen als u ontevreden bent over de vorm van uw neus biedt een goede oplossing voor een kromme neus, haakneus, een hangende neuspunt of een bobbel op de neus. Door bijvoorbeeld de neusrug op te vullen of de neuspunt te liften kan de neus optisch een rechte vorm krijgen. De cosmetisch arts gebruikt tijdelijke fillers voor de neus die door het lichaam na een jaar worden afgebroken. Wilt u het resultaat behouden dan dient u de behandeling te herhalen.

  Hebben de fillers een blijvende werking?

  Het lichaam breekt fillers na ongeveer een jaar af en dan dient de behandeling herhaald te worden.