Mondhoekpooi / Marionet lijnen

Mondhoekpooi / Marionet lijnen

Hangende mondhoeken kunnen erg storend zijn. Je ziet er dan meestal niet uit zoals je je voelt. Het geeft meestal een uitdrukking van ontevredenheid.

Hangende mondhoeken komen gedeeltelijk door erfelijkheid en door de veroudering van de huid. De huid rondom de mond word dunner en gaat met de jaren steeds verder hangen. Doordat de mondhoeken gaan hangen ontstaan er marionet lijnen. Marionet lijnen zijn de rimpels die vanaf de mondhoeken naar beneden gaan.  

Hangende mondhoeken en marionet lijnen zijn te verhelpen met fillers en soms ook met Botox. De huid rondom de mond wordt verstevigd en de marionet lijnen worden gevuld. 
Het voordeel van de behandeling is, is dat het verouderingsproces sterk word afgeremd. De huid word stabieler en de rimpels kunnen niet dieper worden.

Mondhoekpooi / Marionet lijnen behandeling

Een behandeling met een filler of Botox gaat snel en is vrijwel pijnloos. Na een aantal prikjes (waarin direct ook een verdovingsmiddel zit) rondom de mond zie je al resultaat. Het effect van de behandeling is direct zichtbaar en je kan na de behandeling je dagelijkse bezigheden direct weer oppakken. Het resultaat van de filler houdt zo’n 12 maanden aan. Hierna kan de behandeling weer herhaald worden.

Prijzen

Botox

vanaf

€ 125,-

Fillers

vanaf

€ 325,-

Maak een afspraak

U kunt een afspraak maken met Dr. Decates via e-mail of telefoon of het contact formulier

Dr Decates Botox Fillers Amsterdam
Persoonlijk contact
Medisch Laser Centrum - Amsterdam
Nationaal Huidcentrum - Bussum
Erasmus MC - Rotterdam
Kliniek Veldhoven

Contact formulier