Botox in Amsterdam

Ik ben Dr. Decates en ik vervul jouw wens als het gaat om botox in Amsterdam. Mijn kliniek bevindt zich onder meer in de hoofdstad en hier specialiseer ik mij sinds 2011 in Botuline Toxine en fillers. Mijn doel? Om met kleine aanpassingen een groot verschil te kunnen maken. Als gecertificeerd cosmetisch arts KNMG kan ik jou adviseren aan de hand van jouw verlangens: wat wil je bereiken en welke stappen kunnen wij daarin samen zetten? 

Wat is botox? 

Botox is eigenlijk een merknaam; het middel waar het écht om gaat is Botuline Toxine A. Dit is een eiwit dat wordt aangemaakt door de bacterie Clostridum botulinum. Deze bacterie werd in de 19e eeuw ontdekt, maar pas in 1989 kreeg de wetenschap het gebruik ervan onder controle. Na jarenlange ontwikkeling werd botox in 2002 goedgekeurd voor cosmetische toepassingen. 

Wat doet botox?

Botox heeft een simpele, natuurlijke en veilige werking. Een injectie met dit middel zorgt er namelijk voor dat de spieren tijdelijk niet kunnen worden aangestuurd door zenuwen. Daardoor neemt de werking hiervan af, met als gevolg ontspanning van de spieren. Hierdoor worden rimpels minder zichtbaar, of verdwijnen zelfs. Na enkele maanden herstelt de overdracht van deze signalen weer volledig. Botox is bekend als middel tegen rimpels, maar wordt ook gebruikt tegen migraine, overmatig zweten en tandenknarsen. Jaarlijks vinden er tien miljoen botox behandelingen plaats. In 50% van de gevallen gaat het om medische aandoeningen zoals een spastische arm of overmatig zweten.

Botox in Amsterdam

Amsterdam heeft het allemaal: de hipste winkels, de gezelligste restaurants en de leukste plekjes. Leven, werken of op bezoek zijn in onze hoofdstad – daar past een bepaalde lifestyle bij! In deze moderne leefomgeving is het dan ook niet meer dan normaal om de puntjes op de i te willen zetten. Om je uiterlijk beter te laten matchen met hoe je je vanbinnen voelt. Kortom: om te kiezen voor een behandeling met botox in Amsterdam. Als cosmetisch arts KNMG kan ik je daar als geen ander bij helpen.

Bij een behandeling met botox in Amsterdam zijn er veel mogelijkheden. Denk hierbij aan: 

Interesse in een behandeling met botox in Amsterdam, of nog andere vragen? Neem gerust contact met mij op.

Maak een afspraak

U kunt een afspraak maken met Dr. Decates via e-mail, telefoon, of het contact formulier

Dr. Decates
Medisch Laser Centrum - Amsterdam
Kliniek Veldhoven