Schoonheid zit niet alleen van binnen of buiten.

Ik houd mij dagelijks bezig met het uiterlijk van mijn cliënten. Dat is iets waar ik met heel veel plezier een groot deel van mijn leven in steek. Wat mij daarin drijft is dat ik de kwaliteit van leven kan verbeteren.

Ondanks dat de gulden snede ook voor gezichten werkt zijn er meerder aspecten aan mooi bevonden worden. We hebben het vaak over uitstraling. Iets wat niet helemaal te bevatten is. Een manier van presentatie die ons aantrekt waardoor kenmerken van ‘mindere kwaliteit’ veel minder opvallen.

Als dokter probeer ik altijd aan te sturen op uitstraling. We zijn niet allemaal genetisch perfect en zelfs de perfecten onder ons zijn niet perfect. We zijn en blijven mensen die helemaal vanzelf ouder worden.

Een mooie uitstraling is iets waar we vat op hebben. Het is een combinatie van lichamelijk gezond zijn, geestelijke veerkracht en zekerheid. De keerzijde is dat je er iets voor moet doen. Sporten! Gezond eten! Goed slapen! Je ontwikkelen en balans vinden in je leefstijl. Je voelt je zekerder, fitter en maakt hormonen aan die je gelukkig maken.

Wat is mijn functie dan precies?
Soms stoort een cliënt zich aan iets. Een moedervlek, een rimpel of dunne huid. Een uiterlijk kenmerk wat soms duidelijk aanwezig is of soms alleen uit eigen perceptie erg aanwezig is.
Een uiterlijk kenmerk waar jij je als mens heel onprettig bij voelt kan je zekerheid aantasten en daaruit vloeiend je dagelijkse handelen.

Waar ik je als dokter graag bij help is het verminderen van van die onzekerheid. Als je zelfbeeld verbetert door een kleine aanpassing dan kan dat voor een wereld van verschil zorgen in je dagelijkse leven.

Met een positiever zelfbeeld kan het veel makkelijker worden om die 3x per week te sporten, gezond te eten en je te ontwikkelen.

Maak een afspraak

U kunt een afspraak maken met Dr. Decates via e-mail, telefoon, of het contact formulier

Dr. Decates
Medisch Laser Centrum - Amsterdam
Kliniek Veldhoven