Injectables

Wat zijn injectables?

De term ‘injectables’ is een verzamelnaam voor botox en fillers, aangezien dit beide behandelingen zijn waarbij met een injectienaald een speciale vloeistof wordt ingebracht. Deze kleine en vrijwel pijnloze ingrepen kunnen jou helpen om kleine imperfecties in bijvoorbeeld je gezicht aan te pakken, zodat jij weer kunt stralen en weer tevreden in de spiegel kunt kijken. Het effect van injectables is tijdelijk en blijft meestal zo’n 6 tot 12 maanden zichtbaar, maar de behandelingen kunnen naar wens herhaald worden.

Injectables: botox of fillers

Een injectable kan dus zowel botox als een filler zijn, maar er zit een belangrijk verschil tussen deze twee. Zo is botox een tijdelijke spierverslapper die wordt ingezet om rimpels minder zichtbaar te maken, terwijl fillers juist als doel hebben om volume te geven aan bijvoorbeeld de lippen. Afhankelijk van jouw doelen en wensen bespreken we samen welke behandeling het beste past bij jouw situatie en hoe we het mooiste resultaat kunnen bereiken. Soms kan dat het best met botox bereikt worden, soms juist met fillers, en soms juist met een combinatie van beide behandelingen.

botox behandeling

Injectables: mogelijkheden

Omdat behandelingen met injectables in korte tijd zeer populair zijn geworden, zijn er ook veel verschillende toepassingen mogelijk. Botox ken je ongetwijfeld van behandelingen tegen rimpels, kraaienpootjes en hangende mondhoeken, maar wist je dat botox ook geweldig kan helpen bij migraine, overmatig zweten of een gummy smile? Met fillers daarentegen kun je je lippen opvullen, maar fillers kunnen bijvoorbeeld ook volume aanbrengen in je wangen of je slapen, onder je ogen, of in je jukbeenderen

Fillers

vanaf

€ 125,-

Botox

vanaf

€ 150,-

Maak een afspraak

U kunt een afspraak maken met Dr. Decates via e-mail, telefoon, of het contact formulier

Dr. Decates
Medisch Laser Centrum - Amsterdam
Kliniek Veldhoven